Vizija

Naša vizija je promocija i unapređuje neuro-lingvističkog programiranja (NLP) i coaching-a u Bosni i Hercegovini, te osnaživanje pojedince i organizacije da ostvare svoj puni potencijal kroz kontinuirano učenje, razvoj i primjenu naprednih metodologija.

Misija

Misija Asocijacije za NLP i Coaching BiH je:

1. Promocija i Razvoj

Promovisati značaj NLP-a i coachinga u ličnom i profesionalnom razvoju, te razvijati i podržavati zajednicu praktičara kroz mrežu podrške, resurse i kontinuirane edukacije.

2. Etika i Standardi

Održavati visoke etičke standarde i profesionalnost u praksi NLP-a i coachinga, te osigurati da svi naši programi i aktivnosti zadovoljavaju međunarodne standarde kvalitete.

3. Podrška i Mentorstvo

Pružati podršku i mentorstvo našim članovima i zajednici, omogućujući im da rastu i razvijaju se kao profesionalci i pojedinci.

4. Inovacija i Istraživanje

Poticati inovaciju i istraživanje u oblasti NLP-a i coachinga, te implementirati najnovije spoznaje i metode kako bismo bili na čelu razvoja ovih disciplina.

Ciljevi

1. Unapređenje Znanja i Vještina:

Organizirati edukacijske radionice, seminare, i certifikacione programe za NLP i coaching kako bi se povećala razina znanja i vještina među članovima i širem društvu.

2. Podizanje Svijesti

Promovirati važnost NLP-a i coachinga kroz različite medijske platforme, javne nastupe i kampanje, te informirati javnost o koristima i primjenama ovih metoda.

3. Podrška Profesionalcima

Pružiti kontinuiranu podršku i mentorstvo profesionalcima u oblasti NLP-a i coachinga, omogućujući im da unaprijede svoje prakse i ostvare profesionalni rast.

4. Razvoj Mreže

Stvoriti i održavati snažnu mrežu profesionalaca i entuzijasta NLP-a i coachinga, te promovisati umrežavanje, razmjenu iskustava i saradnju unutar zajednice.

5. Etičke Prakse

Održavati visoke etičke standarde u praksi NLP-a i coachinga, te osigurati da svi članovi slijede propisane etičke smjernice i standarde kvalitete.

6. Istraživanje i Inovacija

Poticati i podržavati istraživanja u oblasti NLP-a i coachinga, te implementirati najnovije spoznaje i inovativne metode u edukacijske programe i prakse.

7. Društvena Odgovornost

Aktivno doprinositi društvenoj zajednici kroz projekte i inicijative koje koriste NLP i coaching za rješavanje društvenih problema i unapređenje kvalitete života.

Asocijacija za neurolingvističko programiranje i coaching BiH je članica u Europskoj Udruzi za Neurolingvističko Programiranje – European Association of Neurolinguistic Programming (EANLP).

Asocijacija za neurolingvističko programiranje i coaching BiH

Tu smo za sva vaša pitanja

Email Adresa :

info@nlpbih.ba

Telefon

+387 61 134295

Lokacija

Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontaktirajte nas

Contact Form Demo